Introvert zijn

09/07/20

Ik ben introvert en heb hier lang moeite mee gehad. Ik begreep mezelf vaak niet, want waarom kan iedereen om me heen doorgaan en voelde ik dat ik me op moest laden. Waarom heb ik tijd nodig na een werkdag om even bij te komen? En kan mijn partner wel honderduit vertellen over hoe zijn dag was? Dit filmpje legt prachtig uit wat een introvert persoon nodig heeft en waarom.

Kun jij hier nu nog hulp bij gebruiken? Ik help je graag.

Ander interessant nieuws

Testimonial

Onlangs een hele lieve testimonial gekregen van een coachee en die deel ik hierbij graag.Priscilla is een hele rustige...

Overtuigende belemmering

We groeien allemaal op met waarden en overtuigingen. Dit is je basis. In de jaren dat je ouder wordt, kunnen deze...

Stil op social media

Stil op social media

Ik ben al een lange tijd stil op social media. Niet omdat wat ik doe niet goed genoeg is om de wereld in te dragen,...