Wat is nu coachen met paarden?

12/07/20

Regelmatig krijg ik vragen als: ‘Wat is nu coachen met paarden? Train je paarden? Coach je mensen met hun paard? Moet ik op een paard gaan zitten?’ Op al deze vragen kan ik antwoorden: nee. Maar wat is het dan wel?

In eerste instantie ben ik een coach. Ik help mensen in hun persoonlijke ontwikkelingsproces, groeien naar heelheid. Dit kan het bereiken van doelen zijn, het verkrijgen van inzicht, het versterken van dat wat belemmerend is of het verstevigen van een kracht. Je kunt hier denken aan heel veel verschillende soorten thema’s, bijvoorbeeld zelfinzicht, zelfvertrouwen, rouwverwerking, trauma, maken van beslissingen enz.

Het mooie is, is dat mijn paard mijn co-coach is. Met een eenvoudige activiteit, gericht op jouw thema, ga je met het paard aan het werk. Je krijgt van het paard een reflectie en samen gaan we dit vertalen naar het dagelijks leven. Dit maakt de coaching zo ervaringsgericht en bijzonder verhelderend. Je hoeft geen paard te trainen, je hoeft niet te rijden. Ben je bang voor het paard? Zelfs dan kan ik je helpen, we beginnen stap voor stap.

Een stukje magie, dat moet je meemaken, ervaren.

Ander interessant nieuws

Testimonial

Onlangs een hele lieve testimonial gekregen van een coachee en die deel ik hierbij graag.Priscilla is een hele rustige...

Overtuigende belemmering

We groeien allemaal op met waarden en overtuigingen. Dit is je basis. In de jaren dat je ouder wordt, kunnen deze...

Stil op social media

Stil op social media

Ik ben al een lange tijd stil op social media. Niet omdat wat ik doe niet goed genoeg is om de wereld in te dragen,...