Ben jij onzeker over jezelf?

Heel veel mensen zijn onzeker over hun uiterlijk. Zo ook de jongeren. En raar is het niet, je ziet overal in de media wat nu het perfecte plaatje is. Voor zowel mannen als vrouwen. Meisjes, en jongens, zijn hele dagen met hun uiterlijk bezig. Sporten, gezond eten, de juiste kleding, de juiste make-up en ga maar door.

Nu heb ik natuurlijk niets tegen sporten en gezond eten, maar zorg je ook voor je ziel? Zorg je ervoor dat je van jezelf houdt? Vergeet je niet te zorgen voor je hart en je gevoel? Want wanneer je zorgt voor je binnenkant, verandert er ook iets aan de buitenkant. Je gaat er gelukkiger uitzien, je straalt dit uit naar andere mensen. Je voelt je veel fijner!

Kun jij hier nu hulp bij gebruiken? Ik maak graag een afspraak met je.

30/07/20

Ander interessant nieuws

Testimonial

Onlangs een hele lieve testimonial gekregen van een coachee en die deel ik hierbij graag.Priscilla is een hele rustige...

Overtuigende belemmering

We groeien allemaal op met waarden en overtuigingen. Dit is je basis. In de jaren dat je ouder wordt, kunnen deze...

Stil op social media

Stil op social media

Ik ben al een lange tijd stil op social media. Niet omdat wat ik doe niet goed genoeg is om de wereld in te dragen,...