Durf jij uit je comfortzone te stappen?

03/08/20

Durf jij uit je comfortzone te stappen? Om me heen zie ik dat mensen niet graag uit hun comfortzone stappen. Behalve dat het moeilijk is, is het ook eng. En nee, dat is niet makkelijk, dat gaat niet vanzelf en het is hard werken. Je gevoel blootleggen, leren luisteren naar jezelf, zorgen voor jezelf en je gevoel. Dat kan al buiten je comfortzone liggen. Maar ook ‘nee’ zeggen of die ene beslissing durven nemen. Misschien is het wel de telefoon oppakken en dat ene telefoontje plegen.

Wanneer je buiten je comfortzone durft te stappen, al is het maar een klein stukje, zul je groeien, zul je leren. Kun je zeggen ‘dat heb ik maar mooi gedaan’ of ‘dat heb ik toch bereikt, helemaal zelf’.

Wanneer je daar graag hulp bij zou willen, neem contact met mij op. Samen gaan we aan de slag.

Ander interessant nieuws

Testimonial

Onlangs een hele lieve testimonial gekregen van een coachee en die deel ik hierbij graag.Priscilla is een hele rustige...

Overtuigende belemmering

We groeien allemaal op met waarden en overtuigingen. Dit is je basis. In de jaren dat je ouder wordt, kunnen deze...

Stil op social media

Stil op social media

Ik ben al een lange tijd stil op social media. Niet omdat wat ik doe niet goed genoeg is om de wereld in te dragen,...