Wat is nu mijn verhaal?

17/12/20

Mijn ouders zijn gescheiden toen ik ongeveer vier jaar oud was. En ondanks dat mijn ouders hun best hebben gedaan, is mijn jeugd niet altijd even leuk geweest, het was soms gewoon heel zwaar.

Nadat mijn eerste huwelijk uitliep op een scheiding en ik twee kleine kindjes had, kwam ik tot het besef dat ik hetzelfde pad aan het bewandelen was als mijn ouders. Oeh, en dat deed zeer. Mijn kindjes waren nog zo klein, ik gunde ze een mooi en gelukkig leven. Niets van al de zorgen die ik in mijn jeugd heb ervaren.

Overlevingsstand

Dus, daar stond ik dan, ik was onzeker, geloofde niet in mezelf, wilde iedereen om me heen gelukkig maken (behalve mijzelf). Ik stond in overlevingsstand. En dat was niet voor het eerst, een grote muur van steen stond om mij heen. Ik mocht geen emoties laten zien, ik wilde niet kwetsbaar zijn, want dat keerde zich alleen maar tegen mij.

In mijn leven ben ik bij diverse psychiaters geweest, dan ging het altijd een tijdje goed, maar uiteindelijk viel ik toch weer in een gat. Tot ik in aanraking kwam met een coach, halleluja, wat ging dat fijn. Bij deze dame werden mijn eerste stappen gezet naar wie ik nu echt ben. Zo werd ook de coach in mij wakker geschud.

Hele reis

Dus toen ik de opleiding tot Horse Reflected Coach tegenkwam, wist ik direct ‘dat wil ik gaan doen’. Deze opleiding voelde als thuiskomen. Ik was met gelijk gestemden en durfde steeds meer mezelf te zijn. Ik heb geleerd dat ik waardevol ben, dat ik goed ben zoals ik ben. En nog belangrijker, niet iedereen hoeft mij leuk te vinden, en dat is helemaal oke. Het was een hele reis, er was nogal wat bagage wat geordend moest worden, het moest het juiste plekje in de koffer krijgen.

Dit ben ik

En die koffer is geordend. Het gaat met me mee, het is mijn levenservaring en maakt me wie ik ben vandaag. Het maakt mij die coach die rust en vertrouwen uitstraalt. De Horse Reflected Coach die, samen met het paard, naar jouw verhaal luistert en jou helpt terug in balans te komen

Dit ben ik!

Ander interessant nieuws

Testimonial

Onlangs een hele lieve testimonial gekregen van een coachee en die deel ik hierbij graag.Priscilla is een hele rustige...

Overtuigende belemmering

We groeien allemaal op met waarden en overtuigingen. Dit is je basis. In de jaren dat je ouder wordt, kunnen deze...

Stil op social media

Stil op social media

Ik ben al een lange tijd stil op social media. Niet omdat wat ik doe niet goed genoeg is om de wereld in te dragen,...