Stil op social media

19/08/21

Ik ben al een lange tijd stil op social media. Niet omdat wat ik doe niet goed genoeg is om de wereld in te dragen, maar omdat ik ‘socialmedia-moe’ was. De druk om te moeten posten, te zien dat collega’s zichtbaar zijn en hoe gemakkelijk dat lijkt. Het zorgde ervoor dat ik geen inspiratie vond, het lukte niet. Ik bevroor kun je wel zeggen.

En dit, deze druk, ervaar ik niet alleen. Zoveel mensen ervaren druk door social media. Mensen verliezen zichzelf, zien perfecte plaatjes, lezen perfecte verhalen. Jonge kinderen die al het gevoel krijgen te moeten voldoen aan een standaard. Een standaard die ECHT NIET normaal is!

Kun jij bij jezelf blijven en jezelf zijn? Je echte eigen zelf accepteren en je niet laten leiden door de druk van de maatschappij? Er is toch niets mooiers?

Ander interessant nieuws

Testimonial

Onlangs een hele lieve testimonial gekregen van een coachee en die deel ik hierbij graag.Priscilla is een hele rustige...

Overtuigende belemmering

We groeien allemaal op met waarden en overtuigingen. Dit is je basis. In de jaren dat je ouder wordt, kunnen deze...