Overtuigende belemmering

We groeien allemaal op met waarden en overtuigingen. Dit is je basis. In de jaren dat je ouder wordt, kunnen deze overtuigingen en waarden veranderen. Er ontstaan nieuwe waarden en overtuigingen.
Maar wat als een overtuiging belemmerend is voor jou? Als een overtuiging jou tegenhoudt om bepaalde dingen te doen of als een overtuiging jou zelf naar beneden haalt?

Een voorbeeld van een belemmerende overtuiging kan zijn ‘als ik voor mezelf zorg dan ben ik egoïstisch’ of alleen als ik hard werk verdien ik tijd voor mezelf’. Deze overtuiging is ergens ontstaan, maar klopt deze nu nog wel? Ben je eigenlijk wel echt egoïstisch als je voor jezelf zorgt? Moet je wel echt hard werken om tijd voor jezelf te verdienen?

Ik zou dit graag samen met jou exploreren. Wie weet kun je wel ontdekken dat, behalve dat deze overtuiging jou niet dient, de overtuiging eigenlijk helemaal niet meer klopt. Misschien kunnen we er zelfs wel een vermogende overtuiging van maken. Een vermogende overtuiging, een overtuiging die je kracht geeft.

24/10/21

Ander interessant nieuws

Testimonial

Onlangs een hele lieve testimonial gekregen van een coachee en die deel ik hierbij graag.Priscilla is een hele rustige...

Stil op social media

Stil op social media

Ik ben al een lange tijd stil op social media. Niet omdat wat ik doe niet goed genoeg is om de wereld in te dragen,...